U bevindt zich hier: Home  >  Actueel

Actueel

< terug naar overzicht
  • 17/10/2018

De Vlaamse Mycologendag 2019 vindt plaats op 23 maart in de Universiteit Gent.Wij nodigen u graag uit op de 28e Vlaamse Mycologendag, georganiseerd door OVMW in samenwerking met de Onderzoeksgroep Mycologie van de Universiteit Gent, op 23 maart 2019 in de UGent, Campus Ledeganck, K.L. Ledeganckstraat 35, 9000 Gent.

Bereikbaarheid

Op https://www.ugent.be/we/nl/diensten/ipvw-ices/contact/locaties/ledeganck vindt u alle informatie over de ligging en de bereikbaarheid van campus Ledeganck.

OPGELET: in de onmiddellijke omgeving van Campus Ledeganck is er uitsluitend betalend parkeren. Een andere parkeermogelijkheid (eveneens betalend) is er in de ondergrondse parking op het Sint-Pietersplein.

 

Programma

Het volledig programma met melding van de lezingen verschijnt in het volgende nummer van Sporen (jg. 12, nr. 1  ̶  maart 2019). Het programma vindt u ook op onze website www.kvmv.be vanaf februari en zal begin maart aan alle leden van de KVMV doorgestuurd worden.

De presentaties starten om 10.00 uur; ontvangst met koffie vanaf 9.30 uur. Om 13.30 uur houdt de KVMV haar jaarlijkse Algemene Vergadering. De namiddaglezingen starten om 14.00 uur. Het slotwoord is voorzien rond 16.15 uur.

Iedereen die een mycologische presentatie wil houden, kan zijn naam en het onderwerp opgeven aan:

Prof. Dr. Annemieke Verbeken: mieke.verbeken@ugent.be

Nathan Schoutteten: nathan.schoutteten@ugent.be

Lunch

Het zal mogelijk zijn om lunch te bestellen. Verdere info volgt via de website. Eigen lunch meebrengen is uiteraard ook toegestaan.

 

Iedereen is van harte welkom!

 

Agenda

27 OKTOBER

KVMV-bestuursvergadering (digitaal)

Meer

31 OKTOBER

Wijnendalebos te Torhout

Meer

31 OKTOBER

Natuurpuntgebied “Kleiputten Terhagen” te Terhagen (Rumst)

Meer

01 NOVEMBER

Kouterbos te Oud-Heverlee

Meer

07 NOVEMBER

Bos van Séménil te Ellezelles (Wallonië)

Meer

08 NOVEMBER

Bertembos te Bertem

Meer

08 NOVEMBER

Dunbergbroek te Holsbeek

Meer