08 okt.
Determinatieavond (Wilrijk, Antwerpen)
De Vlaamse Mycologendag 2022 wordt georganiseerd door de AMK en de Universiteit Antwerpen, Faculteit Wetenschappen, departement Biologie.
Locatie
Universiteit Antwerpen, campus Groenenborger, gebouw T, auditorium T105, Groenenborgerlaan 171 te 2020 Antwerpen.
Bereikbaarheid
Een plan en alle informatie over hoe u de Universiteit Antwerpen via het openbaar vervoer kunt bereiken, vindt u op https://www.uantwerpen.be/nl/overuantwerpen/campussen/campus-groenenborger/ . Voor diegenen die met de wagen komen: GoogleMaps-wegbeschrijving .
Deelname bevestigen
Deelnemen is gratis maar bevestig uw deelname aan lieve.deceuninck@skynet.be met opgave van uw naam.
Lunch
De inschrijvingen voor de broodjeslunch zijn afgesloten.
Diegenen die geen gebruik van het lunchaanbod maken, brengen zelf lunch én drank mee.
Iedereen is van harte welkom!
Programma 30e Vlaamse Mycologendag - 19 maart 2022
Programma
9.15 u. Ontvangst
10.00 u. Verwelkoming Lieve Deceuninck
10.05 u. Hebeloma: Database to website and AI for species identification
Pete Bartlett & Henry Beker
10.50 u. De Laboulbeniales van België - hoe ver staan we?
André De Kesel & Danny Haelewaters
11.20 u. Het genus Mycena, een nieuwe uitdaging Jorinde Nuytinck
12.00 u. Groepsfoto
Middagpauze/lunch
13.30 u. Algemene ledenvergadering KVMV KVMV-bestuur
14.00 u. Vlaams-Brabant 10 jaar na de atlas Roosmarijn Steeman
14.30 u. Merkwaardige ascomycetenvondsten 2020-2021 Bernard Declercq
15.15 u. Bijzondere vondsten Ronny Boeykens, Wim Veraghtert
16.00 u. Slotwoord Lieve Deceuninck
Iedereen is van harte welkom!
08 okt.
Determinatieavond (Wilrijk, Antwerpen)
12 okt.
Gerhagen, Tessenderlo
12 okt.
's Herenbos te Oostmalle
12 okt.
Aelmoeseneiebos, Gontrode
13 okt.
Chartreuzenbos te Holsbeek
14 okt.
Educatieve bijeenkomsten van ZWAM te Diest
15 okt.
Determinatieavond voor studenten UAntwerpen (Wilrijk, Antwerpen)
19 okt.
Zoniënwoud te Groenendaal (Hoeilaart)
19 okt.
Rijvissche park en Boeregemkasteel, Zwijnaarde
20 okt.
Webbekomsbroek en wallen te Diest