U bevindt zich hier: Home  >  Actueel

Actueel

< terug naar overzicht
  • 15/02/2023

Het Cristella-najaarsweekend dit jaar gaat door van donderdag 23 november tot en met zondag 26 november in Domaine de Massembre, Heer, België.Het domein is genoemd naar de kleine rivier le Massembre die de grens maakt tussen België en Frankrijk. Haar ligging in een bosrijke omgeving, de kalksteenstrook van de Calestienne en twee agro-geografische zones, de Condroz en de Fagne-Famenne, staat borg voor veel natuurlijke diversiteit.
 

We verblijven in het Blaimont gebouw (https://storage.googleapis.com/smooty-1220.appspot.com/uploads/3016/1563540001_Blaimontnl.pdf). We beschikken over 5 eenpersoons en 10 tweepersoonskamers. Elke kamer is uitgerust met (een) bed(den), lavabo, douche en toilet. Voor de microscopie beschikken we over een ruime werkzaal. Voor meer informatie over de locatie kan u terecht op https://www.massembre.be/.
 

De prijs voor het ganse verblijf van donderdagnamiddag 23/11 (met avondmaal) tot en met zondag 26/11 (met ontbijt en middagmaal), bedraagt 240 euro per persoon voor personen die met twee in een tweepersoonskamer verblijven. Voor personen die in een eenpersoonskamer wensen te verblijven, bedraagt de prijs voor de volledige periode 302 euro. In de prijs zijn drie overnachtingen, alle maaltijden, en de huur van de zaal inbegrepen. De accommodatie laat niet toe om de prijs te verminderen voor kortere verblijven, we moeten alle kamers boeken voor de gevraagde periode.
 

Een eventuele annulatieverzekering dient u zelf te voorzien. Inschrijven kan zo lang er plaats is, door een mailtje te sturen naar nathan.schoutteten@gmail.com. Vermeld daarbij uw naam (namen), GSM-nummer(s), het gewenste kamertype, en met wie u de kamer zou willen delen. Omwille van de beperkte beschikbaarheid van eenpersoonskamers vragen we dit ook voor de mensen die een eenpersoonskamer wensen. Om uw inschrijving te bevestigen, gelieve het voorschot van 75,00 euro per deelnemer over te maken naar de NMV: NL19 INGB 0000 1367 39 ten name van NMV werkweken, met als mededeling Cristella najaar 2023 + uw naam.
 

Het programma, de routebeschrijving, verdere praktische inlichtingen over het verblijf en een uitnodiging voor het betalen van het restbedrag worden later aan de deelnemers gezonden.
 

Zie voor algemene informatie over Cristella en haar activiteiten de werkgroepspagina.

Agenda

30 SEPTEMBER

Excursie Aelmoeseneiebos, Gontrode

Meer

30 SEPTEMBER

Plantentuin Meise (AMK, CMB, AMFB)

Meer

02 OKTOBER

Educatieve bijeenkomsten van ZWAM te Diest

Meer

03 OKTOBER

Salon du Champignon

Meer

03 OKTOBER

Determinatieavond (Wilrijk, Antwerpen)

Meer

07 OKTOBER

KVMV excursie As, Terril van Waterschei

Meer

08 OKTOBER

Meerdaalwoud te Bierbeek

Meer