U bevindt zich hier: Home  >  Agenda

Archief 01-2014

Dinsdag 07 JANUARI

AMK-nieuwjaarsreceptie

Alle KVMV-leden zijn van harte welkom op de AMK-nieuwjaarsreceptie ! Locatie: bioruimte van de Universiteit Antwerpen vanaf 20.00 u.

Zaterdag 11 JANUARI

Wintervergadering

Presentatie door Peter Verstraeten over Gordijnzwammen maar ook merkwaardige vondsten 2013, en enkele toelichtingen bij het boek “Cortinarius subg. Telamonia in Vlaanderen”.
Gevolgd door nieuwjaarsreceptie, en mededelingen. Aanvang om 10u.

Dinsdag 14 JANUARI

FUNBEL: Invoer en verwerking van paddenstoelenwaarnemingen in de KVMV-databank

De FUNBEL-databank en invoermodule werden vernieuwd en invoeren door leden is nu mogelijk via de KVMV-website met een persoonlijke login. Vanavond een toelichting over eenvoudige ingave van excursielijsten en de uitgebreidere invoermogelijkheden bij microscopiedeterminaties of bij het beheren van een herbarium. Ook het beheer door en controles van de databankbeheerder worden uitgelegd. Leiding: Emile Vandeven en Lieve Deceuninck. Aanvang om 20.00 u.

Zaterdag 18 JANUARI

23e Likona-contactdag

Op zaterdag 18 januari organiseert de Limburgse Koepel voor Natuurstudie haar jaarlijkse contactdag in de UHasselt, campus Diepenbeek. Voor het volledige programma van deze dag, de werkgroepvergaderingen (o.a. KVMV-Mycolim) en de voordrachten kan men terecht op www.likona.be . De deelname is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk.

Dinsdag 21 JANUARI

Cortinarius subg. Telamonia in Vlaanderen. Deel 1

Toelichting en practicum m.b.t. het gebruik van de sleutel. Leiding: A. de Haan. Aanvang om 20.00 u, opstelling microscopen vanaf 19.30 u.

Zondag 26 JANUARI

Kelchterhoef, Houthalen

Houtzwammenwandeling. Samenkomst om 14.00u. op de Parking van Hoeve Jan op het domein Kelchterhoef, Kelchterhoef 7 te Houthalen.
Contact: Jan Cornelis (011/52 35 24)

Dinsdag 28 JANUARI

AMK-stuurgroep

Alle leden zijn welkom bij de bespreking van de AMK-werking. Enkele agendapunten zijn: educatieve avonden en projectwerking. Aanvang 20.00u.

Type activiteit

Afdelingen

Archief