U bevindt zich hier: Home  >  Agenda

Agenda


Excursies

Gebruikte afkortingen: D = dagexcursie (deelname halve dag mogelijk), V = voormiddag, N = namiddag, A= avond
Deelname aan een activiteit geschiedt op eigen verantwoordelijkheid. 


Educatieve bijeenkomsten

De AMK-bijeenkomsten in Antwerpen gaan door in de Bioruimte van de Universiteit Antwerpen, Campus Drie Eiken - Gebouw O, 3e verdieping, GPS adres Fort VI-straat te Wilrijk, parking 2.

De OVMW-bijeenkomsten in Gent gaan door bij de Onderzoeksgroep Mycologie van de Universiteit Gent, K.L. Lede­ganck­straat 35, 2e verdieping:
     -  op zaterdag om 10.00 u., ingang via de plantentuin
     -  op donder­dagavond, via de hoofd­in­gang (om 19.30 u.stipt aanwezig zijn!).

De ZWAM-bijeenkomsten te Diest gaan door van 19.00 u. tot 22.00 u. in het Bezoekerscentrum Webbekoms Broek, Omer Vanaudenhovelaan 48.

Dinsdag 04 FEBRUARI

KVMV-redactieraad voor Sporen

Zaterdag 15 FEBRUARI

29ste Limburgse Contactdag Natuuronderzoek

29ste Limburgse Contactdag Natuuronderzoek (LIKONA-contactdag)
De contactdag vindt plaats op 15 februari in de UHasselt, campus Diepenbeek. Jaarlijks stellen het Provinciaal Natuurcentrum (PNC) en het Netwerk Natuuronderzoek resultaten van recent natuuronderzoek voor aan geïnteresseerde natuurliefhebbers. Tijdens de contactdag kan u ervaringen uitwisselen met andere natuurliefhebbers en de laatste nieuwtjes ontdekken.
Voor het volledige programma, met lezingen en werkgroepsessies, en voor de wegbeschrijving kan u in december terecht op de website http://www.limburg.be/pnc.
Deelnemen is gratis maar inschrijven is gewenst.

Zaterdag 21 MAART

Vlaamse Mycologendag

Vlaamse Mycologendag georganiseerd door de AMK i.s.m. UAntwerpen, Faculteit Wetenschappen, dept. Biologie op campus Drie Eiken te 2610 Antwerpen. Voor het programma en praktische informatie kan je terecht in volgend Sporennummer of bij ‘Actueel’ op deze site. Na de middagpauze houdt de KVMV haar jaarlijkse Algemene Vergadering. Contact: Lieve Deceuninck [at] skynet.be .

  1 van 2 pagina's   Volgende →