U bevindt zich hier: Home  >  Agenda

Agenda


Excursies

Gebruikte afkortingen: D = dagexcursie (deelname halve dag mogelijk), V = voormiddag, N = namiddag, A= avond
Deelname aan een activiteit geschiedt op eigen verantwoordelijkheid. 


Educatieve bijeenkomsten

De AMK-bijeenkomsten in Antwerpen gaan door in de Bioruimte van de Universiteit Antwerpen, Campus Drie Eiken - Gebouw O, 3e verdieping, GPS adres Fort VI-straat te Wilrijk, parking 2. Afkorting B&D = bioruimte en digitaal. Zoom-link zie onder Documentatie/Ledeninformatie/Digitale avond

De OVMW-bijeenkomsten in Gent gaan door bij de Onderzoeksgroep Mycologie van de Universiteit Gent, K.L. Lede­ganck­straat 35, 2e verdieping. Microscopiesessies gaan door onder de naam Salon du Champignon.

De ZWAM-bijeenkomsten te Diest gaan door van 19.00 u. tot 22.00 u. in het Bezoekerscentrum Webbekoms Broek, Omer Vanaudenhovelaan 48.

Zaterdag 11 FEBRUARI

Ankona-ontmoetingsdag

Op zaterdag 11 februari 2023 organiseert Provincie Antwerpen opnieuw de ANKONA-ontmoetingsdag. Het wordt terug een fysieke editie volgens het vertrouwde recept: verschillende sprekers in de voormiddag, een infomarkt met standen, broodjeslunch en een netwerkreceptie nadien.
Noteer alvast de datum! Meer informatie volgt op https://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dlm/samenwerkingsverbanden/ankona/ankona-ontmoetingsdagen.html

Dinsdag 28 FEBRUARI

KVMV-bestuursvergadering

KVMV-bibliotheek gesloten.

  1 van 3 pagina's   Volgende →

Type activiteit

Afdelingen

Archief